Behandling af migræne

Ansigtsløftningsteknik kan lindre migræne og fjerne rynker

Behagelig og blid ansigtsmassage

Ansigtet er sjælens spejl. Det viser, hvordan vi har det lige nu, men musklerne afspejler også vores livsforløb. Svære psykiske oplevelser, fysiske traumer og sygdomme som f.eks. migræne efterlader deres spor.

Massage med ansigtsløftningsteknik sætter gang i en biologisk proces, som giver en øget ilt- og næringsoptagelse og forbedrer blodcirkulationen. Gennem fokus på specifikke punkter i ansigt og hovedbund kan ansigtsløftningsteknik bringe lindring, hvis du lider af migrænesmerter. Massagen frigør spændinger i muskler og bindevæv. Når den ophobede stress forsvinder fra huden og musklerne, føler du et større velvære, og dit ansigt får et afslappet og harmonisk udtryk.

Ansigtsløftningsteknik er også meget velegnet til dig, som ønsker at fjerne rynker naturligt. Med kirurgisk fjernelse af rynker stivner ansigtet og bliver maskeagtigt, hvorimod ansigtsmassage gør huden mere elastisk, musklerne mere spændstige og ansigtsudtrykket mere levende.

Hvad kan ansigtsløftningsteknik hjælpe på?

  • Lindre migræne og hovedpine
  • Fjerne rynker under øjnene
  • Fjerne rynker i panden
  • Fjerne rynker ved munden, afspænde kæben.

Hvis du lider nogle af disse symptomer, så kan ansigtsløfningsteknik lindre og afhjælpe dem.

Du kommer til at se yngre ud på en naturlig og smertefri måde, og som ekstra bonus vil du føle velbehag i resten af kroppen.

Book en tid på 22 57 95 36

Sådan foregår ansigtsløftningsteknik

Behandlingen begynder med en gennemgang af huden og det underliggende bindevæv.

Det er en blid og behagelig ansigtsmassage, som omfatter 97 muskler i ansigtet, på halsen, hovedbunden, nakken og den øverste del af skuldrene. Behandlingen er et forløb på 6 behandlinger.

Hvis jeg vurderer, at det kan hjælpe på dine udfordringer, så vil jeg inddrage andre teknikker i behandlingen. Her kan du læse om de øvrige teknikker, jeg bruger.

En behandling varer ca. 60 minutter og koster 700 kr.

Ring på 22 57 95 36 for mere information

Bliv klogere på ansigtsløfningsteknik

Som andre muskler i kroppen er nogle ansigtsmuskler stive, andre stærkt udviklede, mens andre igen bliver slappe og underudviklede. De fleste børn har et åbent, umiddelbart og glat ansigt, men mange voksne menneskers ansigt fremstår som en dybt skåret, afblomstret maske, der kan udtrykke træthed, sorg, angst eller irritation.

Målet med ansigtsløftningsteknik er at slippe af med udtrykkene fra et livs omfattende samling af ulykkelige følelser og finde tilbage til den afslappede tilstand, som var engang.

Når psykologer prøver at finde ud af, hvad de fleste mennesker betragter som et smukt ansigt, fokuserer de ofte på følgende træk: Et ansigt, der er afslappet, symmetrisk og levende, og som hviler i sig selv, når vedkommende kommunikerer med andre.

Kigger vi nøjere efter har alle mennesker et asymmetrisk ansigt. Alle mennesker spænder nogle muskler mere på den ene side og andre muskler på den anden side. Jo mere spænding, der er i musklerne i ansigtet som helhed, des mere asymmetrisk vil man se ud. Ved at formindske spændingsniveauet i alle ansigtets muskler, kommer de to sider til at ligne hinanden mere.