Organmassage

Blid og præcis behandling af de vitale organer i din krop

Blid og dybdegående massage

Organmassage er en blid behandlingsform, der frigør spændinger i musklerne rundt om og i selve organerne, så organerne fungerer optimalt. Behandlingen er baseret på en grundig forståelse af kroppens anatomi og fysiologi og forbedrer cirkulationen og bevægelsen i kroppen.

Med organmassage får du hjælp til at genoprette et godt helbred og opnå den bedst mulige funktion i dine vitale organer.

Massage af indre organer står aldrig alene som en behandling, men bruges ofte som supplement til en af de andre behandlinger.

Organmassage er også relevant for dig, som ønsker at forbedre dit generelle helbred og velvære. Sidder du alt for meget ned i din hverdag, vil du have nedsat funktion i din krop, da den er skabt til bevægelse.

Med organmassage kan du forbedre din fordøjelse, styrke dit immunforsvar og forebygge stress.

Hvad kan organmassage hjælpe på?

 • Mavebrok
 • Mavesmerter
 • Problemer i spiserøret
 • Problemer med leveren
 • Problemer med nyrerne
 • Problemer med milten
 • Problemer i tarmsystemet
 • Problemer med bugspytkirtlen.

Hvis du lider nogle af disse symptomer, så kan organmassage lindre og afhjælpe dem.

Book en tid på 22 57 95 36

Sådan foregår organmassage

Behandlingen starter med en samtale om dine symptomer, hvor jeg forklarer, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Under behandlingen ligger du på min briks. Du ligger på ryggen med knæene bøjet. Jeg bruger mine hænder til at massere maveregionen med fokus på at løsne bindevæv, muskler og organer.

Det er blid og dybdegående massage, der ikke har bivirkninger. Massagen er velegnet til alle uanset alder, køn og fysisk form.

Få organmassage i Horsens

Hvis jeg vurderer, at det kan hjælpe på dine udfordringer, så vil jeg inddrage andre teknikker i behandlingen. Her kan du se de øvrige teknikker, jeg bruger.

En behandling varer ca. 60 minutter og koster 700 kr.

Book en tid på 22 57 95 36

Bliv klogere på organmassage

Sundheden i vores krops celler er afhængig af blodets, lymfens og andre væskers cirkulation. Hver gang dit hjerte slår, bliver ilt og næring transporteret gennem dine blodårer til hver eneste levende celle i din krop. Derefter samler blod og lymfe affaldsprodukterne fra cellerne og fører dem væk.

Det er hjertet, der pumper blodet ud i kroppens forskellige væv, men det er nødvendigt at kroppen bevæger sig for at pumpe blod og lymfe tilbage. De forskellige dele af mave-tarmkanalen (spiserør, mave, tolvfingertarm, tyndtarm, tyktarm og endetarm) har muskler, der fører føden frem i fordøjelseskanalen. Hvis bevægelsen i disse muskler er nedsat pga. af arvæv efter operationer, spændinger eller et meget stillesiddende liv, er disse muskler mindre effektive.

Fordøjelsesorganerne, men også organer som milt, nyrer, blære, galdeblære og lever, er afhængige af andre musklers bevægelse for at føre blodet tilbage til hjertet. Organerne er afhængige af musklernes rytmiske spænding og afspænding i de muskler, der omgiver maveområdet. Enhver reduktion i cirkulationen kan skabe et problem i et organ og sænke det generelle sundhedsniveau. Har der været reduceret cirkulation i flere år eller ti-år, kan celler, væv og endog hele organer bliver syge.

Her kan organmassage hjælpe

 • Mavebrok
  En del af mavesækken er suget op i brystkassen. Symptomerne kan være stakåndethed, hjertesmerter, spiser mange små måltider, sure opstød, nakkespændinger, astma, smerter når man bøjer fremover, anorexi samt dårlig lugt ud af munden.
 • Mavesmerter
  Cardia er indgangen fra spiserøret til maven. Spænding der, kan give smerte under brystkassen på venstre side.
  Pylorus er udgangen fra maven til tolvfingertarmen. Spænding der, giver smerte under brystkassen på højre side, gør det svært at tømme maven, man spiser uden at være mæt, får smerter i området og knude i maven.
 • Problemer i spiserøret
  Symptomerne kan være sure opstød, nakkespændinger og piskesmældsymtomer, bøvsen og dårlig smag i munden.
 • Problemer med leveren
  Symptomer kan være smerter i den nederste del af brystkassen i højre side, overspændt/underspændt solarplexus, træthed og spænding i højre skulder.
 • Problemer med nyrerne
  Symptomer afhænger af om begge eller kun en nyre er påvirket
  Begge nyrer: lav energi, smerte i underlivet, smerte ned på forside af lår
  Venstre nyre: manglende lyst til sex, angst.
 • Problemer med milten
  Symptomer kan være kolde hænder og fødder, overvægt, undervægt, anoreksi.
 • Problemer i tarmsystemet
  Tyndtarm: symptomer kan være diarré, ryg og hofteproblemer
  Tyktarm: symptomer kan være forstoppelse, hæmorroider, nakke-, ryg- og hofteproblemer
  Tolvfingertarm og Galdeblære: symptomer kan være, at man har svært ved at fordøje fedtstoffer, smerter i højre side af bugen 45 grader over navlen, allergi og eksem.
 • Problemer med bugspytkirtlen
  Rammer ofte B-mennesker, så det primære symptom er, at det er svært at komme i gang om morgenen.

Organmassage hjælper med at forbedre bevægelse og cirkulation, så du kan genskabe eller vedligeholde dit helbred.